Sok z kiszonej kapusty

( ilość produktów: 11 )

Skąd magia zakwasu z kapusty?

Najpierw główny kiszący skrupulatnie przygotowuje kapustę i marchew i dobiera proporcje. Potem dodaje soli, rzuca zaklęcie i dzieje się fermentacja. Cukry proste zamieniane są na kwas mlekowy i to właśnie zdrowe bakterie kwasu mlekowego - Lactobacillus sieją tak pozytywne "spustoszenie" w Twoim organizmie. Dzięki nim flora bakteryjna Twoich jelit, czyli drugiego mózgu będzie miała się świetnie! Jelita są centrum dowodzenia Twojego układu odpornościowego, więc warto o nie dbać! Dlatego koniecznie przeczytaj ważne informacje poniżej.

Aby zdrowe bakterie, witaminy i wszystkie prozdrowotne właściwości kiszonek były aktywne - zakwas nie może zostać poddany wysokiej temperaturze, czyli pasteryzacji i nasz nie jest. Bez pasteryzacji butelki są niezawekowane, czyli może się zdarzyć, że będą nieszczelne. Może mieć musujący smak, może delikatnie buzować. To całkowicie normalne i pożądane.

Pij szklankę dziennie, a choroby i wirusy nie odważą się zbliżyć!

Zaufane Opinie IdoSell
4.84 / 5.00 157 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-05-26
Super
2020-05-29
Trafiłam na kiszone specjały na Instagramie, są perfekcyjnie, zamówienie szybko zrealizowane prezenty na czas dostarczone do mamusiek, rewelacyjnie zapakowane, kiszonki mega, warte polecenia. To nie są moje ostatnie zakupy u tych Państwa
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel