Darmowa dostawa od 280,00 PLN
Bezpieczne zakupy
Idosell security badge

Dodaj produkty podając kody

Dodaj plik CSV
Wpisz kody produktów, które chcesz zbiorczo dodać do koszyka (po przecinku, ze spacją lub od nowej linijki). Powtórzenie wielokrotnie kodu, doda ten towar tyle razy ile razy występuje.

Blog

Gdzie się pije żur a gdzie barszcz biały?
Odkryj fascynującą historię żuru i barszczu białego, dwóch sztandarowych polskich zup. Wybierz się w podróż kulinarną, poznaj ich regionalne odmiany i zasmakuj w bogactwie polskich tradycji kulinarnych. Poznaj sekret idealnego żurku i białego barszczu - wybierz naturalny zakwas.
Czytaj więcej
Jak zrobić barszcz na zakwasie z buraka? Przepis
Barszcz wigilijny na zakwasie z buraka to nie tylko pyszna i aromatyczna zupa, która rozgrzewa i orzeźwia w zimowe wieczory. To także potrawa pełna witamin, minerałów i probiotyków, wspierających nasze zdrowie i odporność. Poznaj prosty przepis na barszcz na zakwasie z buraka, który zasmakuje każdemu.
Czytaj więcej
Jak zrobić smaczny bigos wigilijny? Przepis
Bigos wigilijny to jedna z najbardziej charakterystycznych i smacznych potraw polskiej kuchni. Bez niego nie wyobrażamy sobie świąt Bożego Narodzenia. Ale czy wiesz, czym różni się od bigosu, który jemy na co dzień? Poznaj prosty przepis na bigos wigilijny.
Czytaj więcej
Kombucha - co to jest? Jakie ma właściwości?
Kombucha wywodzi się z Chin, a największą popularnością cieszy się w krajach Europy Wschodniej, Rosji, Japonii i Korei. Historia tego musującego, niezwykle orzeźwiającego napoju sięga prawdopodobnie II wieku p.n.e. Pierwsze wzmianki na jej temat pochodzą z Mandżurii, z czasów dynastii Qin panującej w latach 221-206 p.n.e. Nazywaną ją wówczas “herbatą nieśmiertelności” lub “eliksirem wiecznego życia”. Do Kraju Kwitnącej Wiśni kombucha trafiła wraz z pewnym lekarzem, który szukał sposobu na wyleczenie problemów trawiennych cesarza Ingyō z okresu Kofun.
Czytaj więcej
Niebieski lub zielony kiszony czosnek - dlaczego zmienia kolor?
Czy zdarzyło Ci się, że czosnek w trakcie kiszenia zmienił barwę na zieloną bądź lekko niebieską? To zjawisko pojawiające się w trakcie obróbki jednych fascynuje, a wśród innych wzbudza obawy. W kuchni tego typu kolory kojarzą się bowiem z zepsuciem lub pleśnią. W przypadku czosnku jest na szczęście wręcz odwrotnie. To naturalny efekt reakcji chemicznej zachodzącej w słoiku.
Czytaj więcej
Zaufane Opinie IdoSell
4.83 / 5.00 6019 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-05-09
Pycha zakwas
2024-05-07
Polecam z całego serca kiszone wyroby
pixel