Darmowa dostawa od 280,00 PLN

Dodaj produkty podając kody

Dodaj plik CSV
Wpisz kody produktów, które chcesz zbiorczo dodać do koszyka (po przecinku, ze spacją lub od nowej linijki). Powtórzenie wielokrotnie kodu, doda ten towar tyle razy ile razy występuje.

Blog

Kiszonki a covid
Nie od dziś wiadomo, że zdrowa, pełnowartościowa dieta przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu. Wspiera mikroflorę jelitową, stymulując układ odpornościowy do walki z drobnoustrojami. Szczególne znaczenie ma spożywanie produktów bogatych w antyoksydanty. Pokarmy roślinne poddane procesowi fermentacji stanowią źródło cennych probiotyków. Regulują skład mikrobioty oraz wzmacniają barierę ochronną i pomagają w walce z infekcjami, również tymi spowodowanymi wirusem COVID-19. Kiszonki warzywne to przede wszystkim kiszone ogórki, kapusta, buraki, kimchi i wiele innych.
Czytaj więcej
Rzodkiewka - kulka zdrowotnych korzyści
Pikantny smak, wyrazisty kolor i... działanie moczopędne. Ta niewielka, ale wyjątkowo odżywcza warzywna perełka, nazywana królową nowalijek, zasługuje na swoje pięć minut chwały. Nie tylko dodaje koloru i chrupkości do naszych sałatek i dań, ale również przynosi liczne korzyści dla zdrowia.
Czytaj więcej
Czosnek - tajemnica zdrowia i smaku
Czosnek to nie tylko nieodłączny składnik wielu dań, ale też niezliczone właściwości zdrowotne. Jego silne właściwości antybakteryjne, przeciwzapalne i przeciwwirusowe czynią go prawdziwym skarbem natury i naturalnym antybiotykiem. Poznaj więcej zdrowotnych właściwości czosnku.
Czytaj więcej
Przepisy na dania z botwinką kiszoną
Botwinka kiszona charakteryzuje się delikatnym, lekko słodkim smakiem oraz intensywnym kolorem, który dodaje atrakcyjności każdemu daniu. W Polsce botwinka jest uważana za skarb kulinarny i od lat obecna w wielu tradycyjnych recepturach. Sprawdź trzy pomysły na dania z botwinką.
Czytaj więcej
Co to jest kombucha i jakie ma korzyści?
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób szuka naturalnych alternatyw dla napojów gazowanych i słodzonych napojów energetycznych. Kombucha to napój fermentowany, który zdobywa popularność ze względu na swoje unikalne właściwości zdrowotne. Poznaj jej smak, właściwości i przeciwwskazania.
 
Czytaj więcej
Ogórek - orzeźwienie i masa zdrowotnych korzyści
Ogórek to jedno z najbardziej popularnych warzyw na świecie. Może wydawać się zwyczajny, ale jego potencjał zdrowotny jest niezwykle imponujący. Ogórki są warzywami o orzeźwiającym smaku, jednak nie tylko dodają świeżości sałatkom i kanapką, ale mają również..
Czytaj więcej
Prawdziwe opinie klientów
4.8 / 5.0 7967 opinii
pixel