Wpisz kody produktów, które chcesz zbiorczo dodać do koszyka (po przecinku, ze spacją lub od nowej linijki).
Powtórzenie wielokrotnie kodu, doda ten towar tyle razy ile razy występuje.
Rodzice często zastanawiają się, czy spożywanie kiszonek może mieć jakikolwiek negatywny wpływ na zdrowie dziecka. Z tego artykułu dowiesz się, jakie kiszonki może jeść Twoje dziecko, od kiedy i w jakich ilościach.
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób szuka naturalnych alternatyw dla napojów gazowanych i słodzonych napojów energetycznych. Kombucha to napój fermentowany, który zdobywa popularność ze względu na swoje unikalne właściwości zdrowotne. Poznaj jej smak, właściwości i przeciwwskazania.
Ogórek to jedno z najbardziej popularnych warzyw na świecie. Może wydawać się zwyczajny, ale jego potencjał zdrowotny jest niezwykle imponujący. Ogórki są warzywami o orzeźwiającym smaku, jednak nie tylko dodają świeżości sałatkom i kanapką, ale mają również..
Ocet jabłkowy jest często stosowany jako dodatekdo sałatek, marynat do mięsa, sosów i marynat do dań. Ale ocet ma dużo więcej zastosowań, może na przykład być używany do...
Buraki to jedne z najsmaczniejszych i najbardziej charakterystycznych warzyw. A czy wiesz, że poza pysznym smakiem buraki posiadają wiele cennych wartości odżywczych?
Barszcz biały wielkanocny to nieodłączny element polskiej tradycji wielkanocnej. W naszym kraju każda rodzina ma swój sposób na przygotowanie tego aromatycznego dania.
U nas nie ma Wielkanocy bez dobrego żuru! To tradycyjne danie z jajkami na twardo, białą kiełbasą i chrzanem na stole króluje w czasie świąt wielkanocnych.
Na początku lutego wspólnie z wami wybieraliśmy Kiszony Specjał Roku. Zapytaliśmy was: który produkt Kiszonych Specjałów urzekł Cię najbardziej w zeszłym roku i dlaczego akurat ten? Posypało się mnóstwo komentarzy, odpowiedzi bywały przeróżne, każdy polecał inne produkty.
Maluch wracający ze szkoły z katarem? Zna to każdy rodzic. Niedojrzały układ odpornościowy dzieci narażony jest na działanie drobnoustrojów i patogenów. Musi przejść jeszcze długą drogę zanim w pełni się ukształtuje. Nie jesteśmy jednak bezbronni wobec bakterii i wirusów. Na pomoc przychodzą naturalne probiotyki ukryte w kiszonkach. Szkraby przepadają za lekko kwaśnym smakiem kapusty, ogórków czy buraków.
Jak wesprzeć naturalną odporność organizmu, aby uchronić się przed sezonowymi infekcjami? Warto wdrożyć do codziennego jadłospisu naturalną suplementację w postaci kiszonek. Zawierają bakterie probiotyczne, które dbają o prawidłowe funkcjonowanie przewodu pokarmowego oraz odbudowują mikrobiom.